Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tallihuone / taukotupa

 

Tallin mielenkiintoisin paikka, jossa vaihdetaan kuulumiset, kerrotaan kiinnostavimmat juorut ja päivitellään sitä, kuinka oma lempparipolle kiukutteli viikko sitten. Tallityttöjen ja -poikien pyhä lepopaikka jossa saa murua rinnan alle ja pääsee lepuuttamaan tallitöistä väsyneitä raajojaan.

 

 

Taukotuvasta löytyy sopivasti varusteltu keittiö veden- ja kahvinkeittimineen ja jääkaappeineen. Jääkaappi on tuplajääkaappi, joten voit tuoda koko päivän eväät säilöön (muista nimetä omasi, heh heh) tai lainata kahviisi tilkan maitoa. Avra pitää huolen, että kaapeista löytyy hoitajille myös hätäevästä - kuppinuudeleita siis.. Mitään viiden tähden gourmet-ruokia et tästä keittiöstä löydä, mutta liedellä ja uunissa voit niitä valmistaa, varovasti tietysti.

Huoneessa on myös kolme sohvaa, 8 hengen ruokapöytä, televisio ja tietysti wc. Seiniä koristaa vanhat ja uudet kuvat Pohjoistuulen tilan ajoilta. On mustavalkoisia kuvia Avran isoisän ravihevosista ja ja vanhasta tilasta, on kuvia Pohjoistuulen uudistumisen vaiheista ja löytyy myös kuvia uusimmista hevosista ja tapahtumista.

Taukotuvassa on kaikille oma kaappi, johon saa tavaransa tallettaa. Kaappi on lukollinen ja jokaisessa kaapissa lukee hoitajan nimi. Taukotuvasta löytyy myös pieni "tallitytön käsikirja" josta löytyy informaatiot siitä, mitä hoitajat voivat tehdä.

 

Hae hoitajaksi tästä !

Tuo yksityinen tästä !

 

kaapit

 

hoitajat

 

» Kristine

» Heli » Hemsku

» 

»  »

» 

» »

»

» »

»

» »

»

» »

 

yksärit

 

» Senja

» Jonas » Tamara

» Rhea

»  » 

» Viivi

» Saana »

»

   

 

 

 

YLLÄTYS TALLILAISILLE TULOSSA TÄHÄN ;)

 

Kuvat © Pixabay

 

Pohjoistuulen tila on virtuaalitalli • This is a sim-game stable


TaustakuvaVelvet Factory

Ulkoasu: Viimakoura , Bruno Meyer (Lisenssi) , Shizoo Taustakuva: Shizoo

 

 

©2019 Pohjoistuulen tila - suntuubi.com