Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tallihuone / taukotupa

 

Tallin mielenkiintoisin paikka, jossa vaihdetaan kuulumiset, kerrotaan kiinnostavimmat juorut ja päivitellään sitä, kuinka oma lempparipolle kiukutteli viikko sitten. Tallityttöjen ja -poikien pyhä lepopaikka jossa saa murua rinnan alle ja pääsee lepuuttamaan tallitöistä väsyneitä raajojaan.

 

 

Taukotuvasta löytyy sopivasti varusteltu keittiö veden- ja kahvinkeittimineen ja jääkaappeineen. Jääkaappi on tuplajääkaappi, joten voit tuoda koko päivän eväät säilöön (muista nimetä omasi, heh heh) tai lainata kahviisi tilkan maitoa. Avra pitää huolen, että kaapeista löytyy hoitajille myös hätäevästä - kuppinuudeleita siis.. Mitään viiden tähden gourmet-ruokia et tästä keittiöstä löydä, mutta liedellä ja uunissa voit niitä valmistaa, varovasti tietysti.

Huoneessa on myös kolme sohvaa, 8 hengen ruokapöytä, televisio ja tietysti wc. Seiniä koristaa vanhat ja uudet kuvat Pohjoistuulen tilan ajoilta. On mustavalkoisia kuvia Avran isoisän ravihevosista ja ja vanhasta tilasta, on kuvia Pohjoistuulen uudistumisen vaiheista ja löytyy myös kuvia uusimmista hevosista ja tapahtumista.

Taukotuvassa on kaikille oma kaappi, johon saa tavaransa tallettaa. Kaappi on lukollinen ja jokaisessa kaapissa lukee hoitajan nimi. Taukotuvasta löytyy myös pieni "tallitytön käsikirja" josta löytyy informaatiot siitä, mitä hoitajat voivat tehdä.

 

Hae hoitajaksi tästä !

Tuo yksityinen tästä !

 

kaapit

 

hoitajat

 

» Madde

» Iitu            » Isla           

» Heli

» Hemsku » Kristine

» 

» »

»

» »

»

» »

»

» »

 

yksärit

» Raza

» Humutin » Senja

» Neea

» Aleksandra » Jonas

» Tamara

» »

»

»  

 

 

KUUKAUSITTAISET TITTELIT JAOSSA ! : 

elokuun tallilainen: Ahkera ja aktiivinen tallilla pyörijä, tarinoita tulee joka tuutista ja tämä henkilö onkin myös tallilla harvemmin vierailevien mieleen jäänyt vakiokasvo. Osaa tallin niksipirkat ja voi neuvoa kenelle tahansa mistä löytyy varusteet ja mistä löytyy hevosenlantaa.. ;) (vaatimuksena siis, että olet aktiivinen ja kirjoitat enemmän tarinoita kuin muut. Osaat myös auttaa vierailijoita, mikäli Avra ei ole paikalla, sillä tiedät mistä löytyy mitäkin ja miten voi hakea hoitsua!)

elokuun avulias apukäsi: Auttavainen tallityyppi, joka on aloittelijoiden ihailema ja opettajienkin mieleen avuliaisuutensa johdosta. Monet tunnit on tämä henkilö taaplannut ympäri kenttää omilla jaloillaan pitäen huolen siitä, että epävarmimmatkin ratsastajat voivat nauttia hevosen selässä keinumisesta huoletta. Apua tarjotaan myös tallikavereille - ja tietysti Avralle! (vaatimuksena siis, että kuittaat eniten tuntiapuja vieraskirjaan ja olet aina valmis auttamaan!)

elokuun ruusukehai: Kiertää kisoja hoitsunsa kanssa keräillen joko palkintoja tai sitten vain kokemusta - ken tietää? Myös ahkera osallistumaan ratsastustunneille ja valmennuksiin, jotta menestys on taattu. Henkilö palkitaankin halusta menestyä kilparadoilla! (vaatimuksina siis, että osallistut kisoihin, valmennuksiin ja tunneille ahkerammin kuin kukaan muu!)

elokuun tuhlari: Shoppailu on lempiasiasi maailmassa, vai kenties olet jo shoppailuaddikti? Käytät eniten rahaa ja aikaa shoppailuun ja hoitsultasi löytyykin kaikenlaista tavaraa. Heti palkanmaksun jälkeen olet juoksemassa kohti tallikauppoja! (vaatimuksina siis, että onnistut tuhlaamaan kuukaudessa eniten rahaa shoppailuihin! lasken siis yhteen käyttämäsi summat)

tittelit jaetaan kuukauden viimeisenä päivänä. pidän kirjaa hoitajista ja heidän saavutuksistaan. kuun lopussa katson, kenellä on esim. eniten tarinoita kirjoitettuna, eniten rahaa käytettynä jne. tittelin voittaja saa itselleen tittelin kaappiin sekä tottakai 100v€ rahapalkinnon!

 

tittelien logot tulossa tähän

 

Kuvat © Pixabay

 

Pohjoistuulen tila on virtuaalitalli • This is a sim-game stable


TaustakuvaVelvet Factory

Ulkoasu: Viimakoura , Bruno Meyer (Lisenssi) , Shizoo Taustakuva: Shizoo

 

 

©2018 Pohjoistuulen tila - suntuubi.com