Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin asukkaat

 

 

 

Pohjoistuulen tilalla on 30 karsinapaikkaa, joista 20 on tallin hevosille ja 10 yksityisille. Tallilla asustaa myös yksi tallikissa ja kaksi tallikoiraa, jotka ovat Avran omia kullannuppuja.

Pohjoistuulen tilan kaikki hevoset ottavat itselleen hoitajan, yksityisten sivuilla näkyy jos yksityishevoselle etsitään hoitajaa. Jokainen tallin hevonen käy tunneilla, yksityisten omistajat saavat tarjota hevostaan tuntikäyttöön jos tahtovat. Jokaisella tallin hevosella sen hoitaja saa kilpailla, ellei toisin mainita.

 

      TAMMAT               ORIT & RUUNAT                 YKSITYISET

 

                MYYNNISSÄ                                  MUISTOISSA

 

 

tallin muut asukkaat

 

• s. 2016, rottweiler-narttu "Viva"

• Viva on Pohjiksen jokapaikanhöylä. Milloin löydät nartun nukkumasta vapaassa karsinassa tai varastamassa hevosten nameja. Vivalla riittää rakkautta jaettavaksi kaikille, ja jokainen uusi ihminen on nuuskittava läpi tarkasti. Viva on yhtä hevoshullu kuin tallin hoitajat, ja nartun löytääkin usein kaveeraamasta heppojen kanssa. Viva on kiltti ja leikkisä, joten tätä suloisuutta ei tarvitse pelätä!

• tämä on virtuaalieläin! 

 

• s. 2013, sekarotuinen leikattu uros "Kastiel"

• Kastiel on tallin äkäpussi. Se tuhisee ja tuomitsee jossain korkealla paikalla tallissa ja katsoo "alamaisiaan" arvostelevasti. Se seuraa jokaista liikettäsi ellei ole syömässä. Tällä herralla on kuitenkin oma herkkä puolensa, eli mikäli sille päälle hän sattuu, voi Kastiel tulla vaatimaan hellyyttä.

tämä on virtuaalieläin! 

 

 

Kuvat © Pixabay

 

 

 

Pohjoistuulen tila on virtuaalitalli • This is a sim-game stable


TaustakuvaVelvet Factory

Ulkoasu: Viimakoura , Bruno Meyer (Lisenssi) , Shizoo Taustakuva: Shizoo

 

 

©2019 Pohjoistuulen tila - suntuubi.com